22 noiembrie 2012

D E C E M B R I E 2 0 1 2 - PARTEA A V - A




Am vorbit despre cele trei zile importante din perioada solstiţiului de iarnă, respective 20, 21 şi 22 decembrie.
Nu este lipsit de importanţă ce vom face până atunci, ca şi ceea ce vom face după acele momente.
De ce este important ce facem până atunci?
Din mai multe motive:
1.Am tot povestit noi că o experienţă integrată în structurile noastre, se constituie într-o lecţie învăţată, motiv pentru care nu mai este necesar să se repete, pentru că Dumnezeu şi Universul nu fac lucruri inutile şi nu consumă energie degeaba.
2.Am înţeles cu toţii, cred eu, că nu toate fiinţele din dimensiunea a treia trec în dimensiunea a patra sau mai sus; acesta este un motiv pentru o anumită categorie, care acum conduce lumea, să nu dorească trecerea planetei sau a locuitorilor planetei în 4D, pentru că se iese din zona lor de control.
Aceste fiinţe au un rol de jucat în dinamica vieţii sociale, politice, culturale, pe toate planurile, au un scop existenţial bine determinat, motiv pentru care au anumite lucruri de făcut, pe care le vom analiza imediat.

Să începem cu primul punct.
Una dintre Legile Cosmice este că o experienţă învăţată nu este repetată. Se repetă ceea ce nu s-a învăţat sau nu s-a învăţat complet, când se repetă partea neînvăţată…
Adică: să spunem că noi facem meditaţii, citim, urmărim diferite materiale, emisiuni, filme etc, din care învăţăm foarte multe lucruri, pentru că suntem prezenţi acolo când le accesăm; şi le primim şi cu mintea, dar, mai ales, şi cu sufletul!... Adică le integrăm! Le înţelegem, le simţim, le trăim, le dăm soluţii personale… ceea ce am face şi dacă ar fi povestea noastră de viaţă…
Acest lucru înseamnă că învăţăm altfel: conştientizăm şi trăim situaţia în interiorul fiinţei noastre… iar rezultanta este soluţia interioară, învăţarea lecţiei şi închiderea fişierului cu această lecţie, pentru că este déja parcursă, fără să mai trebuiască trăită în realitatea fizică, tridimensională.
Exact acesta este modul de experimentare şi învăţare 4D: prin conştientizare, modalitatea  masculină şi prin simţire şi iubire, modalitatea feminină. Ele ajung să se completeze reciproc şi să formeze o variantă nouă de integrare a ceea ce avem de învăţat.
Ceea ce reuşim să învăţăm acum, nu va mai trebui repetat.
Ce ar fi bine să fie învăţat?
Plecând de la faptul că această perioadă este un nucleu de lecţii 3D foarte concentrate, date ca şansă pentru Trecere, ceea ce se oferă ca lecţii nu se mai trăieşte fizic, dacă s-a trăit virtual.
Avem în faţă nişte posibilităţi. Una dintre ele ne spune că urmează trei zile de întuneric şi de frig, cu tot spectrul de fenomene despre care am vorbit. Şi acum putem alege: a) negăm această posibilitate; b) o luăm în calcul ca şi probabilitate; c)intrăm în panică.

Varianta a: negând existenţa fenomenului, nu înseamnă că dispare fenomenul, ci doar că noi fugim de o realitate posibilă. Deci este lecţie neînvăţată. Cu alte cuvinte, ea va trebui traversată fizic, la un anumit moment. Până când va fi învăţată!
(Pentru persoanele din 3D, care nu trec, este posibil să nu le lase sufletul să se implice foarte tare în această fază de experimentare, deoarece nu mai constituie o şansă pentru ele; pe de altă parte, cred că nu  ajungea în acest moment cineva care chiar nu ar avea nicio şansă… Rămâne de văzut…)

Varianta b: Luăm în calcul această posibilitate şi ne gândim la fenomenele care este posibil să se petreacă, făcând o analiză realistă şi văzând – ce ne este necesar, cum am soluţiona o situaţie limită, cum ne pregătim pentru aceste evenimente, cum gestionăm resursele interne şi externe… trăim lecţia… în interiorul fiinţei noastre… până găsim soluţiile de confort, deci cele mai corecte…
…iar dacă dăm soluţiile bune… sunt lecţii învăţate… deci nu trebuie să le mai repetăm…

Varianta c: intrăm în panică, dacă privim catastrofic ceea ce ar putea fi; în cest fel se creează  programe negative, care se amplifică în energia Trecerii de câteva sute de mii de ori;  aşa ceva înseamnă cele mai distrugătoare programe, culmea, pe care ni le putem face noi înşine.
Cu alte cuvinte, este foarte important să gândim raţional, pozitiv,  să receptăm şi să transmitem mai departe informaţia complet, explicit, fără intenţia de a crea panică sau suferinţă, ci cu gândul şi intenţia clară de a ajuta.
Probabil tocmai faptul că există în foarte mare măsură posibilitatea ca o parte a lumii să nu treacă, ceea ce se transmite pe net şi diferite materiale, doar menţionează în trecere că “trec cei care au un anumit nivel vibraţional”, dar nu se prea fac specificaţii pentru ceilalţi. Să nu se creeze panică! (Se pleacă din start de la ideea că sunt oameni care nu trec… (Tocmai spuneam că, dacă au ajuns aici, probabil că au ceva şanse…)
Foarte sincer, pentru o mare parte a omenirii, aşa cum este ea receptată acum, şansele sunt foarte mici spre nule. Important este că oamenii sunt aici şi că participa la ceea ce se petrece acum şi aici şi învaţă, chiar dacă nu conştient.
Ceea ar fi bine să fie explicit, nu este vorba de o zonă geografică sau de o anumită categorie socială care nu are şanse să treacă datorită sărăciei sau lipsei de informare… Trecerea nu are nicio legătură cu aceste condiţionări…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu