13 ianuarie 2013

C E Î N S E A M N Ă D I M E NS I U N E A A P A T R A ?



      C E   Î N S E A M N Ă   D I M E NS I U N E A

                                  A    P A T R A  ?

Am mai vorbit noi câte puţin în articolele precedente dspre ce înseamnă dimensiunile.
Ne amintim şi de confuzia pe care o făceam majoritatea şi unii o mai fac, legat de dimensiunea  treia, care era considerată dimensiunea volumului, care are trei laturi – lungime, lăţime şi înălţime; cu alte cuvinte, a treia ar fi o dimensiune a spaţiului reprezentat prin volum.
În această optică, dimensiunea a patra ar fi fost obţinută prin alipirea timpului la volum, obţinând continuumul spaţiu – timp.
În dimensiunea a treia există şi timp şi este cel pe care îl cunoaştem noi ca având cele trei componente: trecut, prezent şi viitor.
Realitatea 3D a fost configurată într-un anumit fel, funcţie de posibilităţile noastre de înţelegere, chiar dacă adesea ne sunt depăşite de cadrul ambiental. De fapt, învăţăm gradual şi ne este arătat tot mai mult din Realitate pe măsură ce ni se deschid mintea şi sufletul.
De ce vorbim de dimensiunea  a treia şi nu de prima... de pildă?!!... şi cum au apărut ele?
Dimensiunea a treia este cea în care am experimentat noi până acum lecţiile de viaţă pe care le aveam de învăţat.
Prima dimensiune este cea a creaţiei, iar cea de-a doua a dezvoltării, a diversificării.
A treia dimensiune, creată de cel de-al treilea centru energetic este a lecţiilor de viaţă învăţate prin emoţii. Şi sunt sute de emoţii şi miliarde de forme de combinaţii ale lecţiilor specifice 3D.
Dimensiunea  a patra este o dimensiune interfaţă, între primele trei dimensiuni materiale şi următoarele trei, care sunt spirituale.Este o dimensiune a conştientizării şi iubirii necondiţionate.
De-a lungul perioadei 3D doar foarte puţini oameni au înţeles în profunzime programele existenţiale şi aceştia au fost, de regulă, învăţătorii care au venit din planuri superioare, s-au întrupat în formă umană şi ne-au transmis diverse învăţături, care să ne ghideze pe  calea evolutivă a existenţei.
Fără aceşti îndrumători este puţin probabil că reuşeam să ajungem la nivelul de acum, dacă nu ne-am fi autodistrus de mult...
De altfel, se simte aportul lor foarte generos din ultimii cinci sute de ani, de pe vremea Iluminismului, dar mai ales din ultima sută şi ceva de ani, de când a început revoluţia industrială şi a făcut progrese uluitoare în ultimii ani. Influenţa din exterior, atât ca învăţături practice, cât şi ca energii care produc efecte benefice în structurile noastre este din ce în ce mai puternică şi prezentă.
Este foarte adevărat, în ultimii ani s-a simţit foarte multă susţinere a laturii noastre umane, nu doar a sectoarelor tehnice. Aceasta a avut ca scop deschiderea noastră sufletească la noul val, la noua energie care a venit pe Pământ. Acest lucru era necesar pentru că entitatea Pământ, Mama Geea a evoluat pentru nivelul celei de-a patra dimensiuni a manifestării sale.
Este bine să înţelegem că şi planeta este o fiinţă, minunată şi plină de iubire şi de viaţă. Ea are, ca şi noi, centrii energetici care o fac să funcţioneze şi să poată evolua spre forme superioare.
Ca şi noi, care avem şi centrii inferiori şi cei superiori, dar şi interfaţa dintre ei, are şi planeta. Se pare că în lumea 3D putem utiliza doar şapte din cei treisprezece centri.
Ştim că fiecare centru energetic sau chakră, generează un câmp energetic sau biocâmp. Aceste biocâmpuri formează structura aurică. Ea se modifică funcţie de starea noastră de moment, de gânduri, trăiri, sentimente, fapte... de tot ceea ce procesăm şi emitem mai mult sau mai puţin.
Noi, oamenii avem şi centrii superiori activi, ca şi biocâmpurile emanate de ei. În zonele superioare se produc fenomene pe care încă nu le conştientizăm, ceea ce nu înseamnă că nu există, ci că nu suntem încă pregătiţi să le decelăm.
Noi avem trăiri, sentimente, concepte, filosofii, relaţionăm le nivel abstract cu viul planetar şi cu influenţele astrale... pentru că avem aceste chakre şi aceste biocâmpuri active. Altfel nu s-ar putea produce o seamă de procese, pe care acum începem să le înţelegem.
Ceea ce am experimentat în 3D a fost ca actori nemijlociţi, direct implicaţi în scenele de viaţă din care aveam de învăţat. Pentru că nu eram neapărat conştienţi de aceste roluri şi de faptul că jucăm nişte roluri, reacţiile noastre erau autentice, izvorâte din interiorul fiinţei noastre, care trăia lecţiile respective, nu doar le interpreta.
De câteva zeci de ani energiile care vin permanent spre Pământ ne ajută să vedem din ce în ce mai clar ceea ce avem de  făcut, care este programul de viaţă, Legităţile cosmice şi cum se aplică concret la condiţiile terestre.

Ce înseamnă dimensiunea a patra?
Schimbarea vibraţiei planetare şi umane, de fapt a întregului viu de pe Pământ;  nouă abordare a vieţii, gradual; se trece de la a privi în exterior la a privi înspre sine, la autoanaliză, la atitudine responsabilizantă, la schimbarea poziţiei faţă de posesie, mai ales materială; se modifică sensibil relaţiile interumane, creşte respectul reciproc şi comunicarea, întrajutorarea, munca în folosul comunităţii, dragostea şi grija pentru frumos, dar şi pentru viul din jur..., se modifică percepţia asupra mediului; natura este parte integrantă a vieţii şi viului, aşa cum este şi firesc şi este tratată ca atare; devenim conştienţi e lecţiile de viaţă pe care le avem de parcurs şi le integrăm cu iubire; se modifică ADN-ul, prin activarea catenelor inactive în 3D, creşte capacitatea cerebrală prin utilizarea a unei părţi suplimentare din creier, cresc capacităţile extrasensibile şi potenţialul energetic, ca şi funcţiunile noastre energetice şi psihomentale: telepatia, clarviziunea, aclarauzul, clarolfacţia, clarpercepţiile, clarsimţurile, uneori telekinezia, capacităţile inductive, lucrul cu energiile, direct şi la distanţă...

Dispar treptat: războaiele, bolile, băncile, banii, armamentul, medicamentele, conflictele, sărăcia, ierarhiile, discriminările... şi multe din paleta manifestărilor 3D.

Am încercat să punctez aspectele 4D, fără să fie vorba despre profeţii, ci despre programul de funcţionare izvorât dintr-al patrulea centru energetic.

Ce se întâmplă acum??

Planeta încă nu a trecut în 4D, dar o serie de oameni, da. Acest lucru a fost posibil pentru că vibraţiile ultimilor ani au fost în creştere continuă, ceea ce a permis o creştere energetică, o trezire şi o  evoluţie spirituală semnificativă.
În actualele condiţii, când energiile majoritare sunt cele de 3D, dacă vrem să trecem în 4D, nu mai primim chiar cadou noua dimensiune, ci avem de lucrat sistematic şi intens cu noi înşine, mai ales că ne desfăşurăm într-un cadru dimensional în care se manifestă ceea ce tindem să lăsăm în urmă; abia acum sunt adevăratele pietre de încercare ale evoluţiei, când mergem contra curentului, nu până în 21 decembrie 2012, când era o susţinere energetică intensă din exterior, pentru a ne facilita Trecerea. Acum am rămas pe cont propriu şi rezultatele sunt, în cea mai mare măsură,  după eforturile noastre. Desigur, avem protecţie Divină. Dar acum avem de lucrat insistent cu noi ca să dobândim în mod autentic profilul 4D. Iar lecţiile se succed adesea fără pauză, tocmai ca să nu picăm pe tânjeală.

Trecerea va putea fi oricând în următorii 2-3 ani... sau mai mult... atunci când este fluxul de Trecere şi noi ajungem la masa critică necesară susţinerii Trecerii planetei, astfel încât să trecem împreună cu ea.

Evident, planeta nu poate aştepta la infinit să ajungem noi la nivelul necesar pentru a primi graţia Trecerii împreună cu planeta.


Fluxurile specifice acestui moment, care au funcţionat pe celelalte planete care au trecut până acum în 4D, erau de final de civilizaţie, de trecere fără oameni, de regenerare planetară – care este musai necesară după  dezastrul produs de existenţa 3D, iar appoi de repopulare a planetei cu fiinţe din astral aflate la următorul nivel vibraţional, adică 5D. Interfaţa - 4D – era experimentată între lumi...

Cei care au ajuns la 4D, chiar dacă planeta va ajunge să treacă fără oameni aflaţi în planul fizic, vor aştepta în planul non-material până la stabilizarea planetară şi repopularea ei.


Cred că este foarte necesar să lucrăm cu noi. O putem face. Nu este nimeni obligat să o facă. Dar este bine să o facem. De data aceasta suntem pe cont propriu. Avem putinţa să ne stabilim destinul.
ACUM!!!
Nu mâine sau peste douăzeci de ani.
Noi hotărâm.

În ceea ce mă priveşte, continui cu dragoste activităţile pe care mi-i le-am asumat: voi scrie în continuare pe acest blog, vom relua traseul iniţiatic al taberei din vara lui 2012, cu foarte multe informaţii utile, dar şi frumoase; facem în continuare cursuri, grupuri, excursii, tabere... cărţi, lecturi, întâlniri, discuţii... tot ceea ce se poate pentru a ne ajuta unii pe alţii să urcăm acest Munte Meru... să ascensionăm pe drumul spiritualităţii umanităţii!...

Vă îmbrăţişez cu drag şi vă aştept cu sufletul deschis alături de noi, pentru viitorul nostru împreună, luminos şi frumos, în deplină armonie şi în prosperitate!
Flori Mateescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu