11 ianuarie 2013

D E C E M B R I E 2 0 1 2 - PARTEA A ŞASEA



Este chiar mult timp de când nu am mai scris.
În cursul lunii decembrie am fost foarte preocupată de studiul meditaţiilor „Spaţiul Sacru al inimii” şi „Merkaba”. Şi de informarea cât mai detaliată şi mai extinsă despre momentele portalului din 21 decembrie.

Apoi, probabil ca şi mulţi dintre voi, am fost teribil de dezamăgită că nu s-a realizat Trecerea în cea de-a patra dimensiune.
Cu sau fără fenomenele însoţitoare.
Lista fenomenelor care însoţesc Trecerea este destul de lungă.
Şi nu sunt neapărat sincrone Trecerii, ci pot fi în alte momente de timp, fie ca evenimente pregătitoare, fie ca efecte ale Trecerii.
Cel mai probabil era ca sincronizarea tuturor acestor evenimente să fie foarte greu de suportat de structurile noastre... sau chiar să nu fi putut fi suportate... Deci era destul de predictibil că vor fi anumite manifestări specifice momentului, unele perceptibile şi altele nu... De altfel, fiecare percepea funcţie de propriul nivel de evoluţie, de sensibilităţile şi extrasensibilităţile sale.
DAR SE PERCEPEA!!!

Energiile anterioare portalului din 21 decembrie, marcate şi de portalul din 12.12.12, au fost de o cu totul altă intensitate decât cele de acum. Dădeau o stare! Se simţea lucrul în noi. În interiorul fiinţelor noastre. Ca apoi să fie o... alunecare...

Ştim că sunt trei portaluri: cel de acum, din decembrie 2012, cel din 2017 şi cel din 2030. Vorbesc despre ele cele mai luminate minţi ale momentului. Sunt şi logice. Nicio Trecere sau eveniment major din istoria noastră planetară nu s-a întâmplat brusc, fără o pregătire anterioară. Majoritatea s-au desfăşurat în trei etape. Dar fiecare producea evenimente mai mult decât sesizabile. Ceea ce a fost acum... a fost ca o urcare pe munte... urmată de o cădere în gol... cel puţin aşa am perceput eu... nu imediat... ci în timpul scurs de la momentul aşteptatei Treceri.

În primă fază nu am reuşit să înţeleg ce se întâmplă.
În ceea ce mă priveşte, am avut o asemenea dezamăgire, pentru că am avut o mare aşteptare legată de Trecere.
De Trecerea planetei în 4D.

Deocamdată, 4D este dimensiune non-fizică, care coexistă pe Terra cu toate celelalte dimensiuni non-fizice superioare, dar şi cu 3D, care este dimensiunea în care se află planeta, dar şi noi  şi este fizică.
Dimensiunea a patra este tranzitorie. Structurile noastre se vor întoarce treptat la formele mixte, fizice şi non-fizice. Practic, miezul fiinţei va fi fizic, de esenţă masculină, iar învelişul acestui miez va fi auric, non-fizic, de esenţă feminină. Ne întoarcem la structurile pe care le avea fiinţa umană înaintea coborârii în dimensiunea a treia.
De asemenea, cu cât nivelul vibraţional este mai ridicat, cu atât se va regăsi în dimensionarea aurică: oamenii vor fi din ce în ce mai înalţi. Dar vor trece prin schimbări continue care vor duce la metamorfozarea fiinţelor, în structura combinată ca densitate energetică (fizică şi non-fizică).

În memoria noastră arhaică, a tuturor, există aceste informaţii. Practic, fiecare spirit de pe Pământ ştia, la nivel inconştient, că trecerea în 4D modifică sensibil starea noastră şi condiţiile de viaţă, nu doar concepţiile.
Evident, dispăreau grijile cu care ne confruntăm acum, în special cele pentru sănătate şi cele financiare, pentru că dispăreau bolile şi începea, conform noilor concepţii, să se manifeste abundenţa în toate domeniile.
Desigur, funcţie de cum ne focusam atenţia, de cum ne adaptam modul de a gândi în  noua lume, în noile condiţii.

S-a vorbit despre saltul în conştiinţă pe care îl produce Trecerea în 4D.
Este trecerea la starea de co-creatori, în care începeau să se materializeze gândurile noastre. Nu haotic. Fiecare îşi proiecta realitatea necesară evoluţiei sale şi grupului din care făcea parte. Oricum se vorbeşte şi despre constituirea comunităţilor intenţionale, adică gruparea oamenilor funcţie de compatibilităţi, de preocupări, de concepţii, de mod de viaţă.
Chiar se recomandă şi acum  constituirea de astfel de grupări, pentru a ne păstra vibraţiile, conexiunile energetice la care se ajunge prin studiu, meditaţie, lucru cu sine... pentru a evita să ne scadă vibraţiile în urma contactului cu energiile 3D.
O astfel de existenţă comunitară produce o creştere a vibraţiei, o detoxifiere pronunţată, alte manifestări şi concepţii despre proprietate, despre munca desfăşurată împreună, în folosul grupului. În aceste grupuri oamenii au mai multe şanse să se purifice, să le crească vibraţia şi să o păstreze ridicată.

Se pare că este nevoie de o masă critică semnificativă pentru Trecerea planetei în 4D. Pentru a se ajunge la aceasta, este nevoie să crească vibraţia cât mai multor oameni. Şi să fie păstrată la un nivel înalt.
O astfel de vibraţie ar fi în armonie cu viaţa, cu vibraţiile planetare, care se schimbă din ce în ce mai mult, ar facilita creşterea nivelului vibraţional planetar.

Şi să nu uităm că planeta este tot o entitate! Mai mare decât fiecare  în parte, dar tot o entitate... care avea nevoie de ajutorul nostru... şi  are în continuare... Coexistăm într-o simbioză totală: suntem parte din planetă, aşa cum şi ea este parte din noi... pentru că suntem o singură fiinţă, cu multe celule... dintre care,  peste şapte miliarde sunt oameni şi sunt multe milioane de specii, fiecare cu milioane sau miliarde de membrii... Dar toţi facem parte din entitatea Pământ,... care ne integrează în entitatea Galaxie,.. care ne integrează în Cosmos... şi aşa mai departe...

Deci, planeta va trece în 4D când vom fi pregătiţi...  să o susţinem... şi să trecem cu ea...
Timpul de aşteptare pentru Trecere nu este lung, ci scurt...
Iar noi mai avem multe de făcut, avem mult de lucrat cu noi înşine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu